فایل زیرخلاصه ای ازکتاب پرده آخرمدیریت نوشته آقای مهرداد غلامی است که حاصل سالها تجربیات مدیریتی ایشان به عنوان یکی ازمدیران موفق و موسسین شرکت زاگرس خودرو می باشد. دراین مجموعه سعی شده خلاصه ای ازنیم قرن تجربیات اقتصادی با جهت گیری و تمرکز بر مهمترین عوامل انحطاط،شکست و ضعف سازمانها،درچارچوبی خاص گردآوری گردد.
با ماشین توی سالن سینما
آیا تا به حال با ماشین به سینما رفته اید ؟ نه ، منظورم این نیست که با ماشین بروید تا در سینما ، بعد پیاده شوید و بروید تو . منظورم این است که همان طور با ماشین بروید توی سالن سینما و فیلم را تماشا کنید.
تعجب نکنید!در دهه پس از جنگ جهانی دوم شکلی از سالن سینما در هوای آزاد به وجود آمد که به «سینمای ماشین رو » معروف شد . رشد و گسترش این پدیده ، تا حدی منتج از رشد سریع شه رنشینی پس از جنگ و افزایش فرهنگ ماشینی در بین خانواده های حومه شهر نشین بود .
ادامه مطلب ...
قصد دارم نامه جوانی را که برای علامه طباطبایی نوشته
بوده است را برای شما بیاورم.امید است که خود بنده و شما
از این دستورات استفاده لازم را ببریم. بسیار زیباست لطفا
دقت کنید:
بسم الله الرحمن الرحیم
" نامه جوان "
محضر مبارک نخبة الفلاسفة و آیةالله العظمى جناب آقاى طباطبائى ادام الله عمرکم ماشاءالله سلام علیکم و رحمة الله و برکاته.
کوتاه سخن آنکه جوانى هستم 22 ساله، میزان تحصیل پنجم ریاضى. اشتغالات فعلى تحصیلات حوزه قم حدود لمعه اصول الفقه. آخوندزاده. محیط زیست: دو سال سربازى در تهران، شش سال کودکى در قم، تحصیلات اولیه و بیشتر تحصیلات دبیرستان نیز در قم، چند سالى کرمانشاه.
چنین تشخیص مىدهدم که تنها ممکن است شما باشید که به این سؤال من پاسخ دهید. در محیط و شرایطى که زندگى مىکنم هواى نفس و آمال و آرزوها بر من تسلط فراوانى دارند و مرا اسیر خود ساخته اند و سبب آن شده اند که مرا از حرکت به سوى الله، و حرکت در مسیر استعداد خود بازداشته و مى دارند.
درخواستى که از شما دارم براى من بفرمایید بدانم به چه اعمالى دست بزنم تا بر نفس مسلط شوم و این طلسم شوم را که همگان گرفتار آنند بشکنم و سعادت بر من حکومت کند؟
یادآور مى شوم نصیحت نمى خواهم و الا دیگران ادعاى ناصحیت فراوان دارند.دستورات عملى براى پیروزى لازم دارم. همان گونه که شما در تحصیلات خود در نجف پیش استاد فلسفه داشتید، همان شخصى که تسلط به فلسفه اشراق داشت. (مسموع است).
بازهم خاطرنشان می سازم که نویسنده با خود فکر می کند که شفاها موفق به پاسخ این سؤال نمیشود.وانگهى شرم دارم که بیهوده وقت گرانمایه شما را بگیرم. لذا تقاضا دارم پدرانه چنانچه صلاح مىدانید و بر این موضوع مىتوانید اصالتى قائل شوید مرا کمک کنید. در صورت منفى بودن، به فکر ناقص من لبخند نزنید و مخفیانه نامه را پاره کنید و مرا نیز به حال خود واگذارید. متشکرم. امضا23/10/1355
"جواب علامه "
السلام علیکم
براى موفق شدن و رسیدن به منظورى که در پشت ورقه مرقوم داشته اید لازم است همتى برآورده، توبه اى نموده، به مراقبه و محاسبه پردازید. به این نحو که هر روز که طرف صبح از خواب بیدار مىشوید قصد جدى کنید که در هر عملى که پیش آید رضاى خدا - عز اسمه - را مراعات خواهم کرد. آن وقت در سر هر کارى که مىخواهید انجام دهید نفع آخرت را منظور خواهید داشت، به طورى که اگر نفع اخروى نداشته باشد انجام نخواهید داد، هر چه باشد. همین حال را تا شب، وقتخواب ادامه خواهید داد و وقتخواب، چهار پنج دقیقه اى در کارهایى که روز انجام داده اید فکر کرده، یکى یکى از نظر خواهید گذرانید. هر کدام مطابق رضاى خدا انجام یافته شکرى بکنید. و هر کدام تخلف شده استغفارى بکنید. این رویه را هر روز ادامه دهید. این روش اگر چه در بادى حال سخت و در ذائقه نفس تلخ مىباشد ولى کلید نجات و رستگارى است. و هر شب پیش از خواب اگر توانستید سور مسبحات یعنى سوره حدید و حشر و صف و جمعه و تغابن را بخوانید و اگر نتوانستید تنها سوره حشر را بخوانید و پس از بیست روز از حال اشتغال، حالات خود را براى بنده در نامه بنویسید. ان شاء الله موفق خواهید بود.
والسلام علیکم. محمد حسین طباطبایى
ادامه مطلب ...